Начало Автомобили Ситроен DS4 е най-красивия автомобил за 2010

Ситроен DS4 е най-красивия автомобил за 2010

752
0
Citroen,DS4

CITROЕN DS4, вторият модел от линията DS, беше избран за „най-красива кола на годината“ от повече от 60 000 интернет посетители от 62 държави! Тази награда беше връчена на 27 януари на Фредерик Банзе, изпълнителен директор на CITROЕN , по време на официалната церемония на 26-тия международен автомобилен фестивал.

Освен признанието на широката публика, жури съставено от известни лица от света на дизайна, на спорта, на културата и на медиите, събрани специално за случая, също отличи наградата за „Най-красив интериор“. Този втори трофей възнаграждава качеството и изискаността на CITROЕN DS4 и най-общо на линията DS.

Представен по време на автомобилния салон в Париж през октомври 2010, CITROЕN DS4 е ново доказателство за креативната технология на Марката. Той чудесно се вписва във философията на линията DS, предлагайки силни пристрастия към стила, усещанията, архитектурата и изискаността.

Още на пръв поглед, особено благодарение на дизайна на шевроните, на поставянето на логото на върху капака и на LED светлините, видими денем и нощем, CITROЕN DS4 разкрива своята ексклузивност. Неговият профил, също толкова изискан, хромираната рамка около стъклата, широките гуми , 19 цоловите джанти и динамизма на предницата създават истинска хармония, която беше оценена от интернет посетителите.

Също като външния стил, вътрешността на CITROЕN DS4 създава усещане за сила, динамизъм и изисканост: седалки, облечени със специална тапицерия „Brаcelet“ или в кожа на цветя, вътрешност на автомобила изпълнена от панорамното предно стъкло са само част от елементите, които характеризират силната персоналност на CITROЕN DS4 и които бяха отличени от журито на международния автомобилен фестивал.

Притежаващ поведение на пътя също като своя стил, това купе с четири врати обещава уникално усещане на пътя и ни приканва към бягство, към движение.