Начало Автомобили Skoda Fabia Street Art – колата като произведение на изкуството

Skoda Fabia Street Art – колата като произведение на изкуството

45
0

Новата Skoda Fabia предлага много повече възможностите за индивидуализация, от когато и да било досега. При 125 възможни цветови комбинации почти няма граници по отношение желанията на потребителите.

Сега чешкият производител представя една съвсе нова и много специална интерпретация на малката кола: Skoda Fabia Street Art. Португалският графити художник Армандо Гомес превърна автомобила в уникална многоцветна творба на изкуството на четири колела.

– Новата Skoda Fabia носи повече емоции откогато и да било досега и е перфектната кола за модерния, градски начин на живот днес. Пресъздаването на автомобила в произведение на изкуството подчертава аспирациите на марката към емоционално въздействие. Много сме доволни от сътрудничеството си с известния художник и автор на графити Армандо Гомес. Този свеж и необичаен проект демонстрира как изпълваме моделната си кампания с нови идеи – коментира отговарящият за продажбите и маркетинга член на борда на компанията Вернер Айхорн.

Проектът се състоя в Лисабон по време на представяне на новата Fabia пред международни медии.

Skoda Fabia Street Art е създадена на няколко етапа. Първоначално художникът рисува основните линии и геометрични форми. След това отделните повърхности са оцветени в различни цветове. Гомес е един от най-известните и признати художници на графити в света. 31-годишният португалец живее и работи в Лисабон, като освен това се изявява като дизайнер, илюстратор и филмов продуцент.

Новата Skoda Fabia е последният до момента автомобил в най-голямата моделна кампания в историята на чешкия производител. Това е трето поколение Fabia, чиято цел е да подсили и затвърди успеха на бранда на международните пазари. Skoda продаде повече от 1 млн. коли през 2014 г.