Начало Автомобилни новини Skoda начело в проучване за удовлетвореност на клиентите във Великобритания

Skoda начело в проучване за удовлетвореност на клиентите във Великобритания

39
0
skoda

Марката Skoda бе посочена като най-добър производител в проучването на Auto Express удовлетвореност на клиентите във Великобритания за 2014 г.

Анкетата Auto Express Driver Power се организира от най-голямото седмично автомобилно издание в Обединеното кралство. Самите потребители дават оценки на превозните си средства и съответно на производителите им. Тази година в проучването имаше над 50 000 участващи, което го превърна в най-значителното във Великобритания.

В анкетата се използват 10 показателя за оценка – издръжливост, здравина, разходи по поддръжката, качество на пътуването, поведение на пътя, удобство, практичност и технологии в модела. Skoda си върна първата позиция след леко отстъпление през миналата година, постигайки резултат от 89,75% цялостно удовлетворение.

Оценката на бранда се качи спрямо предишното постижение и това е чудесен знак за Skoda – коментира главният редактор на Auto Express Стив Фаулър. – Марката се концентрира върху това моделите й да са достъпни, което е ключът към успеха. Начело е като разходи по поддръжка и текущи разходи, освен това постигна топоценки за практичност.

Следващите производител в топ 10 на крайните резултати от проучването са Jaguar, MG, Lexus, Dacia, Porsche, Kia, Mazda, Mercedes, BMW.