Начало Автомобили Skoda Octavia Scout със световна премиера в Женева

Skoda Octavia Scout със световна премиера в Женева

67
0
Skoda Octavia Scout

Skoda Octavia Scout е поредното попълнение в моделната гама на автомобилната марка, следваща сериозна програма за разширяване на предлаганите от бранда коли. Световната премиера ще се състои на изложението в Женева.

Автомобилът е с отличителен офроуд външен вид, иновативно задвижване на четирите колела и възможно най-доброто поведение на пътя – независимо каква е настилката. Той е с много адаптивни характеристики, за да пасне на максимално широк кръг нужди на потребителите.

Новата Skoda Octavia Scout определено е изключителен офроудър във всички аспекти, а в Skoda такава репутация трябва да се заслужи. Моделът ни е скаут в най-добрия смисъл на думата и предлага на клиентите уникален пакет от прекрасен екстериор, впечатляващи характеристики на задвижването, голямо пространство, модерна сигурност и най-съвременни двигателни технологии. Skoda Octavia Scout поставя нови стандарти в сегмента на кросоувърите – коментира доктор Франк Велш, член на борда на директорите, отговарящ за мениджмънта на техническото развитие.

Моделът Skoda Octavia Scout е базиран на Skoda Octavia Combi, чийто силни страни са превърнати в още по-забележителни аспекти на новата кола. Разстоянието между пътя и автомобила е увеличено с 33 милиметра в сравнение със стандартната Octavia. Двигателите са с 20% по-икономични в сравнение с предшественика на колата. Подобрени са потеглянето, ускорението и поведението при катерене. Колата е в състояние да атакува още по-стръмни и предизвикателни терени. Изборът е между два дизелови и един бензинов мотор. Целият автомобил е въплъщение на Simply Clever-решенията на марката, предлагащи високо качество на приемлива цена.