Начало Лайфстайл Скритата сила на Monster Khaos

Скритата сила на Monster Khaos

213
0
Monster,Monster Khaos

Да спести и последната възможна хилядна от секундата – това е целта на всеки спортист, независимо от дисциплината, в която се състезава. Професионалистите работят изключително упорито, за да са непрекъснато във върхова форма, особено по време на събития като световни първенства и олимпийски игри.

А в моментите на пиково натоварване на помощ идват специализираните енергийни напитки, поддържащи баланса в телата на атлетите. Именно някои от състезателите са дали идеята на хората в Monster Energy за най-новата им напитка – Monster Khaos.

На базата на оригиналните формула и вкус на чудовището е прибавена убийствена комбинация от няколко сока. По този начин миксът освежава, поддържа тонуса и дава възможност и на атлети, и на обикновени хора да изпълняват задачите си по-съсредоточено и по-успешно.

Monster Energy подкрепят армия от състезатели в редица екшън и моторни спортове – от скейт и BMX през сърф и сноуборд до мотокрос, спийдуей и Формула 1. А това означава само едно: че и Monster Khaos, както останалите продукти на компанията, е вдъхновен от атлети от ранга на живите легенди на Мото GP и Гран при Валентино Роси и Михаел Шумахер.