Начало Лайфстайл Славица купува по-голям самолет от този на Бърни

Славица купува по-голям самолет от този на Бърни

45
0

Отпразнуването на развода е нова мода, но не много бивши съпруги имат възможността да празнуват така, както може да си го позволи бившата госпожа Еклестън.

Славица обаче е отбелязала свободата си със закупуването на нов частен самолет на стойност от 36.5 милиона паунда. И, разбира се, той е по-голям от самолета на Бърни Еклестън.

51-годишната Славица, която иначе живее в относително скромен апартамент за новопридобитото й състояние, си е купила Gulfstream G550, който може да се похвали с невероятен лукс и същевременно може да стигне от Лондон до Сингапур без презареждане.

Но закупуването на самолета не е единственото нещо, което в момента й е на ума. Според информация от нейни приятели тя всъщност не е особено щастлива и причина за това отново е Бърни.

В основата на това са слухове, идващи от родната й Хърватска, според които той е бил на ваканция там, съпровождан от млада дама. Според доверен неин приятел тя не е възмутена от това, че той си е намерил млада приятелка, а от това, че го прави на нейна територия.

В същото време дъщеря им, Тамара, бе принудена да отлети до САЩ поради здравни проблеми.