Начало Автомобили Smart ще предлага електрическа и открита версия на новия ForTwo

Smart ще предлага електрическа и открита версия на новия ForTwo

76
0
Smart Fortwo

Smart ще предлага електрическа и открита версия на преработения си модел ForTwo, който бе представен наскоро.

Автомобилът ще е на европейските пазари през втората половина на ноември. Развойният шеф на Daimler Томас Вебер обясни, че EV вариантът и кабриолетът ще излязат по-късно. Smart има такива версии и за настоящия си ForTwo.

Вебер допълни през Аутомотив Нюз, че Smart планират да създадат и автомобил с подсилено представяне с немската компания Brabus, но не даде технически детайли относно планираната кола.

Новият ForTwo е с промени в на практика всички области и е значително по-удобен от предшественика си. Двигателите са два – с 60, 71 и 90 к.с., трансмисиите са петстепенна механична и twinamic автоматична.

Никой не комбинира функционалност и емоционалност като Smart – компанията, която на практика изобрети индивидуалната градска мобилност. При новите Smart ForTwo и ForFour е приложена познатата концепция, но те просто предлагат повече от всичко – повече пространство, повече цвят, повече оборудване и още повече забавления в града. Единствено дължината остава непроменена – 2,69 метра – заяви шефът на Smart Анет Винклер.