Начало Картинг София Картинг Ринг отбеляза 3 години с нови, по-мощни картове

София Картинг Ринг отбеляза 3 години с нови, по-мощни картове

251
0

София Картинг Ринг отбеляза своята 3-годишнина от създаването си с нови по-мощни картове. Машините са CRG и разполагат с цели 9 конски сили мощност срещу около 6 коня за досегашните. Новите картинги са общо 6 и всеки, който постигне време от под 51 сек на обиколка с по-старите, ще може да изпробва новите.

ClubS1 също получи шанс да изпробва новите машини. Карането с тях доставя по-голямо удоволствие, като ускорението на правите и особено излизането от завоите е по-добро и създава усещане за наистина високи скорости.

Спирането им също е по-добро, като наличието на преди спирачки позволява по-късно натискане на педала. В завоите обаче машините изискват повече усилие и внимание, като преминаването на някои от завоите с пълна газ вече е невъзможно.

Управителите на пистата, която е най-добрата закрита у нас – Йордан и Николай Въбрицалиеви благодариха на всички за подкрепата и усилията на всички през последните 3 години трасето да стане едно от популярните места за развлечение и вдигане на адреналина в София.

На годишнината присъстваха най-редовните посетителите на трасето, сред които миналогодишният шампион Алекс Джулиан, Веселин Паунов, Венцислав Василев, Георги Попчев, Искрен Иванов, Димитър Гайдов, Марсело Сартори и др.

По време на честването стана ясно, че в следващите няколко месеца отново ще се проведе любителки шампионат с много награди и изненади. Първият кръг от него ще се проведе на 26 ноември (неделя).