Начало Lifestyle София Картинг Ринг с напълно нова писта

София Картинг Ринг с напълно нова писта

733
0
София Картинг Рин
София Картинг Рин

Най-голямата закрита картинг писта у нас – София Картинг Ринг, посрещна новата година с напълно обновена писта.

Това е четвъртата промяна на конфигурацията на трасето и първата, която го променя изцяло за 8-те години, откакто София Картинг Ринг отвори врати и се превърна в любимо място за забавление на малки и големи на закрито!

Всеки ще има възможност да тества своите способности, като от старта до финала ще трябва да се преодолеят около 620 метра дължина, 17 завоя, като новата писта се очаква да бъде с около 2 секунди по-бърза.

Напълно обновеният дизайн е подходящ както за начинаещи, търсещи забавление, така и за по-опитни пилоти, чиято цел е да доусъвършенстват уменията си. Освен за забавление и адреналин, новата писта ще бъде използвана за многобройните надпревари и шампионати, които се провеждат на София Картинг Ринг. Многото различни траектории и начини на преминаване ще позволят повече изпреварвания и атракция за зрителите. Промяната ще помогне и в обучението на най – малките пилоти, участващи в „Картинг училището за шампиони“. Степента на сигурност е сред приоритетите за София Картинг Ринг, като и този път се залага на  висококачествени ограждения и специална настилка, гарантираща възможно най-добро сцепление.

София Картинг Ринг очаква всички посетители на старото място с нови емоции и поставяне на нови рекорди!