Начало Лайфстайл На пазара е уникален нов модел на SONY – BRAVIA® A1

На пазара е уникален нов модел на SONY – BRAVIA® A1

11
0
SONY BRAVIA A1

Sony пусна на пазара OLED серията BRAVIA A1, която предлага уникална комбинация от превъзходно OLED качество на картината, както и с първата в света Acoustic Surface™ звукова система. Съвършеното качество на звука и картината се дължат на на 4K HDR  X1 Extreme™ процесора на Sony, а усещането се допълва най-модерен дизайн „без стойка“. 

Насладата от 4K HDR картината се дължи на 8 милиона самосветещи пиксела. Изключително богатото визуално изживяване с безпрецедентни нива на черното, богати и естествени цветове, динамичен контраст, изображения без размазване и широк ъгъл на гледане са основните характеристики на OLED серията A1. 

Първия телевизор с звуковата технология Acoustic Surface

Възползвайки се от липсата на задна подсветка в структурата на OLED дисплеите, Sony разработи нова Acoustic Surface звукова технология, която излъчва изключителен, силен звук от самия екран. Благодарение на оригиналния дизайн, целият екран резонира с богат звук, позволявайки обединяването на картина и звук, което е непостижимо за стандартните телевизори. За разлика от традиционните LED екрани, при които звукът излиза от долната част или отстрани, A1 позволява сливане на картина и звук, при което гласовете изглеждат сякаш наистина идват директно от персонажите, а експлозиите – направо от екрана. Наред с това, технологията  Acoustic Surface предоставя широка синхронизация на звук и картина от всички страни. Заедно с изключително широкия зрителен ъгъл, серията A1 предлага недостижимо зрително и аудио изживяване, независимо от позицията на гледане.

Уникален дизайн „без стойка“

Технологията Acoustic Surface допринася за изключително модерния дизайн на серията A1, като позволява премахването на традиционните високоговорители, които обикновено се намират отстрани или под телевизора. Дизайнът на A1 елиминира и всякакви други видими стойки или колонки, за да няма нищо, което да отвлича вниманието от превъзходната картина. Уникалният дизайн крие  мощен събуфър и система за управление на кабелите. 

Несравним контраст и яснота

Новата линия OLED 4K HDR телевизори BRAVIA A1 поддържа HDR (High Dynamic Range), който пресъздава драматичен контраст с богати, ярки цветове. Процесорът 4K HDR X1 Extreme на Sony допълнително подобрява точността на цветовете, контраста и чистотата на образа и поддържа HDR10, HLG1 и Dolby Vision™1. Мощта на процесора 4K HDR X1 Extreme дава възможност дори съдържание, което не е HDR, да бъде подобрено до такова с почти 4K HDR качество чрез обектно-базирана HDR ремастър технология, която може да улови, анализира и оптимизира всеки обект в картината и да подобри цялостния контраст. Уникалните технологии на Sony предоставят по-добро HDR изживяване – с по-висока детайлност и по-широк спектър от цветове и контраст. TRILUMINOS™ Display предоставя по-широка палитра от цветове; Super Bit Mapping™ 4K HDR създава естествена картина с плавна градация, а обработката чрез двойна база данни намалява шума на екрана. Технологията Motionflow™ пресъздава плавно и естествено движение на обектите. Всички тези технологии на Sony осигуряват реалистична картина с деликатни сенки и дълбочина на цветовете, както и драматична яркост и нива на черното. 

Android™ TV

OLED 4K HDR телевизорите BRAVIA A1 са с Android TV платформа, която дава достъп до филми, игри, телевизионни предавания и хиляди приложения и прави гледането на телевизия лесно и забавно. Любителите на телевизията могат да се насладят на хитови предавания и вечни филмови класики от Google Play™, Netflix, Amazon Video, YouTube и други. 

OLED 4K HDR телевизори BRAVIA A1 – модели и цени

•        KD-65A1, 65” (64.5” диагонал), цена 10‘999 лв

•        KD-55A1, 55” (54.6” диагонал), цена 7‘999 лв1 Ще бъде добавено чрез фърмуер актуализация до края на годината.

 

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter