Начало Лайфстайл Sony пусна уникални високотехнологични слушалки WF-1000XM3

Sony пусна уникални високотехнологични слушалки WF-1000XM3

без шум, без кабели, без разсейване

1378
0
WF-1000XM3

Следващо ниво на тишина

Уникалните слушалки използват нова технология с двоен сензор за шум, който заедно с новия HD шумопотискащ процесор QN1e, улавят и съответно потискат шума така, че слушащия се изолира от околните шумове и се наслаждава единствено на любимата си музика.

Технологията има двойни микрофони – единият записва гласа ви, а другият околната среда, в която се намирате. След като звуците от обкръжението ви са уловени, HD шумопотискащият процесор QN1e интуитивно създава звукови вълни, които неутрализират звуковия фон. Той не просто премахва по-голямата част от шума на голяма част от честотите, но и използва по-малко енергия.

Независимо дали се намирате в кабината на самолет, или в суматохата на градските улици, единственото, което чувате е вашата музика.

Зашеметяващ звук

Както при цялата гама 1000X, и при WF-1000XM3 звукът е превъзходен, с минимално изкривяване. Системата за цифрово подобрение на звука HX (DSEE HX™) (DSEE HX™) подобрява цифровите музикални файлове до качеството на High-Resolution аудио, което превъръща пътуването от офиса до дома  и обратно в забавно и релаксиращо бягство от шума наоколо.

Безжична свобода

Безжичният дизайн на WF-1000XM3 позволява да се движиш без неудобството от оплитане на кабели. Слушалките WF-1000XM3 са малки и леки. Новоразработеният BLUETOOTH чип предава звука на лявото и дясното ухо едновременно за разлика от регулярното BLUETOOTH предаване от ляво на дясно. Новата оптимизирана антена осигурява по-високо покритие, което спомага задържането на силен сигнал за поточно предаване без прекъсване.

Слушалките WF-1000XM3 имат специален дизайн, който да подобрява комфорта и стабилното прилягане в ухото. Ергономичната триточкова конструкция за захващане осигурява надеждно и удобно закрепване. Гумената повърхност с високо съпротивление също служи за повишаване на стабилността. В комплекта са включени кабел за зареждане USB-C и два вида накрайници за уши в различни размери.

Умно удобство

Новите слушалки консумират изключително малко енергия, което значително увеличава живота на батерията и времето, в което може да се използват. До 24 часа могат да се използват с включена функция Noise Cancelling (6 ч x 3 зареждания) и до 32 ч. с изключена функция Noise Cancelling (8 ч x 3 зареждания). Благодарение на зареждащия калъф на слушалките WF-1000XM3, който действа като зарядно устройство и дава възможност за до 3 допълнителни зареждания в движение. Слушалките имат и функция за бързо зареждане – само за 10 минути зареждане за 90 минути слушане на музика.

Режимът Quick Attention, позволява комуникация с околните без да се свалят слушалките. Достатъчно е да се постави пръста върху тъч сензора на лявата слушалка, за да намалиш звука на музиката и да се чуят звуците на околните. С тъч сензорите, които се нагласят според потребности, можеш лесно да се пуска определено парче, да поста на пауза, да се прехвърлят песни или да активира гласов асистент само с докосване. Новата функция Wearing Detection автоматично поставя на пауза музиката и в двете слушалки, когато едната слушалка е извадена. При нейното повторно поставяне музиката продължава автоматично.

С помощта на Google Assistant слушалки могат да се контролират и управляват с глас.

Слушалките са съвместими с приложението Sony | Headphones Connect, което има допълнителни функции за персонализиране на звука, шумопотискането и сензорния контрол.

В България WF-1000XM3 се предлагат на цена от 449 лв.