Начало Автомобили СОУЛ бе отличен за високо ниво на безопаснос

СОУЛ бе отличен за високо ниво на безопаснос

36
0

За по малко от година, след представянето на атрактивния КИА Соул, моделът стана притежател на няколко приза, между които 5-star Crash Safety Rating от Euro-NCAP и Best New MPV според проучване на английското издание ‘Which?’. Към колекцията от награди Соул добави и Top Safety Pick предоставена от IIHS за впечатляващото си представяне на краш тестовете за челен, страничен и заден удар.

“Въпреки икономическите затруднения и състоянието на пазара през настоящата година, моделът се радва на огромен потребителски интерес, благодарение на стилната си външност, достъпна цена, възможности за персонализация и високо ниво на сигурност и безопасност”, каза г-н Michael Sprague, вице президент маркетинг на КИА Моторс Америка. ”Сигурността е една от най-важните характеристики на всеки нов модел. Престижна награда като Top Safety Pick предполага стабилна пазарна позиция на КИА Соул и за в бъдеще.”

При разработването на модела Соул дизайнерите се концентрират върху осигуряването на високо ниво на активна безопасност – добра видимост, адекватно управление, високо ефективна спирачна система.

Серийно моделите са оборудвани с предни и странични въздушни възглавници, предни активни подглавници, климатик, ABS, EBD, ESP, TCS, BAS, предни и задни ел. стъкла, ел. странични огледала в цвета на автомобила, CD player + MP3 + RDS + 6 високоговорителя, извод за USB, и др.