Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Според Уебър Ред Бул нямат слаби писти

Според Уебър Ред Бул нямат слаби писти

33
0

Според Марк Уебър до края на сезона няма да има писта, на която болидът на Ред Бул – RB6 да не може да се представи на подобаващо ниво.

„Мисля, че показахме тази година, че колата се представя добре на всички писти, така че се надявам да нямаме слаби трасета.

Със сигурност Сингапур ще бъде добра, Сузука, Бразилия, Абу Даби. Малко се притесняваме от дългите прави на някои от трасетата, като например на Монца, но колата е много, много силна на повечето писти, така че сме готови да се изправим срещу всеки на всяка писта и нямам търпение да дойдат останалите състезания.

Ще бъде хубаво и да победим на Спа, на Сузука и като цяло да вземем още няколко победи тази година и заедно с това се надявам да дойде нещо специално. Но трябва да се фокусираме върху това да сме постоянни на някои писти, на които няма да сме в топ-форма или аз няма да съм в топ-форма, защото за да победиш на това ниво ти трябват перфектни уикенди. Естествено Себастиан и аз си оказваме много натиск един върху друг и затова трябва да правим всичко както трябва“, смята австралиецът.