Начало Автомобили Стартек с нови тунинг пакети за Ягуар XK и XKR

Стартек с нови тунинг пакети за Ягуар XK и XKR

185
0

Немската компания Стартек изкара нова тунинг програма за моделите на Ягуар XK и XKR. Тя обхваща както купе-версиите, така и кабрио-вариантите на двата модела.

Въпреки че Стартек работят предимно по модели на Крайслер, сега те решиха да насочат вниманието си към британските модели за автошоуто във Франкфурт. Там компанията показа ревизирана версия на модела XK купе. Новите детайли по екстериора на колата са изработени от карбон и включват няколко спойлера, нова предна решетка и дифузьор.

Добавени са също така и нови дневни светлини, които са вградени във въздуховодите на предната броня. Колелата Моностар J Даймънд Едишън имат размер от 21 цола и са съставени от три части, а височината на моделите пък е намалена с 40 милиметра.

Вътрешността също е ревизирана, като новата кожа Алкантара, с която е облицован интериора има светло-кафяв цвят. Разбира се, тя може да бъде поръчана и в много други цветове. Облицовката на централната конзола и таблото пък вече е бамбукова, като също така тя може да бъде поръчана и от карбон.