Начало Автомобилни новини Стартираха продажбите на Volvo V40 у нас

Стартираха продажбите на Volvo V40 у нас

131
0
V40,Volvo

Три месеца преди официалното му представяне у нас нетърпеливи клиенти вече направиха своите поръчки за новият модел Volvo V40. Дебютиралият през пролетта в Женева хечбек с пет врати се радва на огромен интерес, а стартовата му цена за България е 43 200 лв. Всеки клиент на автомобила получава в допълнение 5 години гаранция и услугите Premium service и Door to door.

Последното попълнение в гамата на Volvo се отличава с изискани и едновременно функционални черти на скандинавския дизайн – изчистени, елегантни линии, материали от най-високо качество, както и интуитивни, съвременни технологии. Очертанията на покрива създават усещането, че колата е наклонена напред – готова за излитане, а LED-светлините засилват усещането за индивидуализъм и високотехнологичен дизайн.
Новото V40 впечатлява и с интериора, изцяло проектиран за удобството на пътниците и със силен акцент върху ергономията, комфорта и удоволствието от шофирането.
Напълно в традициите на марката, V40 поставя безопасността на едно ново, по-високо ниво. Освен вече познатите системи, стандартни за много производители, хечбекът излиза на пазара с нова революционна система за сигурност – Pedestrian Airbag Technology – въздушна възглавница за пешеходци. Тя функционира с помощта на сензори, монтирани в предната броня. При възникване на физически контакт между автомобила и пешеходеца, предният капак на V40 се отваря и едновременно се повдига нагоре от еърбега. Напълно раздут,той покрива зоната под отворения преден капак плюс една трета от предното стъкло и долната част на предните колони, за да се предпази максимално пешеходеца от наранявания.
Гамата двигатели, предлагани в новото Volvo V40 предлагат мощности от 115 к.с. до 254 к.с. Стандартно в е оборудвано е включена и система start/stop, както и регенерация на кинетичната енергия при спиране, независимо дали колата е с механична или автоматична скоростна кутия.