Начало Рали Стайков търси спонсори за купуването на новия си автомобил

Стайков търси спонсори за купуването на новия си автомобил

47
0

Пламен Стайков заяви, че наистина има желание да се сдобие с нов рали автомобил Форд Фиеста R5, с който да участва в национални и международни състезания. За момента обаче не е сигурно дали това ще стане. Сега той води преговори с различни спонсори, като в голяма степен от това зависи дали ще събере нужните средства, за да вземе автомобила.

„В момента съм в процес на събиране на средства за да може със сигурност да се осъществи тази цел. Говорим с различни отбори за закупуването на Форд Фиеста R5, коментира Стайков пред BG Rally HD. – Надяваме се да постигнем резултат, като за в момента не мога да потвърдя дали ще успеем. Нашата цел е да закупим този автомобил, но при всички положения ние ще вземем участие в рали шампионата през 2016, като в краен вариант отново ще седна зад волана на Мицубиши Лансър Ево 9.”

Стайков заяви също че, има желание заедно със своят нов навигатор Давид Кварцхeлия да вземат участие на състезания извън нашата страна. „Имаме желание да караме на рали Барум, но това също не мога да го потвърдя. Както знаете нашият спорт е зависим доста финансово”, завърши Стайков.