Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Стефан Гран при ще са на грида в Бахрейн, твърди Еди Джордан

Стефан Гран при ще са на грида в Бахрейн, твърди Еди Джордан

50
0

Еди Джордан е убеден, че отборът на Стефан Гран при ще е на грида за Гран при на Бахрейн. Бившият собственик на отбор, който в момента е експерт-коментатор за английската телевизия ВВС, смята, че сръбският проект ще се справи с трудностите и ще заеме мястото на USF1, макар до този момент да няма слот за участие в световния шампионат. Жак Вилньов ще кара за тима, заявява още ирландецът.

– Цялата сделка е улеснена от Бърни Еклестън. Не се изненадвайте и ако инвеститорът в USF1 Чад Хърли от YouTube се присъедини към [Зоран] Стефанович – продължава Джордан изказването си за ВВС.

Макар да има репутация на обичащ забавлението и по-несериозната, шоу страна на спорта, Еди Джордан може би трябва да бъде взиман по-насериозно напоследък. Той например бе твърдо убеден, че Михаел Шумахер ще се върне във Формула 1 и спокойно заявяваше мнението си дълго преди преговорите между седемкратния световен шампион и Мерцедес да стане обществено достояние. В тази връзка е възможно да разполага с допълнителна информация по случая на Стефан Гран при.