Начало Други Стонър: Нямам търпение да се върна на пистата

Стонър: Нямам търпение да се върна на пистата

44
0

Кейси Стонър е нетърпелив да се надпреварва отново с Валентино Роси, когато MotoGP се завърне отново към действие след четириседмичната пауза.

Настоящият световен шампион е на 25 точки зад конкурента си, като остават седем състезания до края на сезона. Състезателят на Дукати обаче е уверен, че ще се представи на ниво на пистата, на която спечели миналата година.

„Бърно е хубава писта, но е и доста изморяваща – малко като Муджело или Филип Айлънд, които също са две от любимите ми.”

„Ако моторът се представя, както се представяше напоследък, би трябвало да можем да се борим за добри резултати. Все още имаме да си връщаме някои точки, което няма да бъде лесно. Ние обаче ще дадем най-доброто от себе си.”

Стонър си тръгна разочарован от Лагуна Сека, след като разкритикува стила на каране на Роси в битката им за първото място. Шампионът обаче изкара почивката в Австралия и твърди, че е много освежен и готов за края на шампионата.

„След състезанието на Лагуна се върнах в Австралия и изкарах известно време с жена ми и семейството ми” – казва той. „Починах си, но и тренирах усилено и сега нямам търпение да се кача отново на мотора.”