Начало Лайфстайл Страхотен звук, неустоим външен вид на новите Walkman® видео MP3 плейъри

Страхотен звук, неустоим външен вид на новите Walkman® видео MP3 плейъри

56
0
Walkman

Лесно побиращи се в джоба или чантата, моделите Walkman® от серия E осигуряват истинско забавление с дългия живот на батерията си и мощния, кристално ясен звук. 

И двата нови видео MP3 плейъри извличат максимума от музикалната ви колекция. Каквито и да са вкусовете ви, технологиите ClearAudio+ на Sony гарантират детайлен звук с мощен бас, кристално чисти високи честоти и по-малко смущения между стерео каналите.

Всеки лесно може да качи музикалната си колекция на Walkman®  само с едно плъзгане се поставят песни, снимки, видеоклипове, подкасти и плейлисти (само съдържание без DRM защита) от Windows® Explorer или от iTunes библиотеката ви. 

Walkman® серия E580 с цифрово шумопотискане

Осигурявайки до 77 часа възпроизвеждане само с едно зареждане на батерията, елегантният нов Walkman® E580 е идеалнен спътник за почивка, забавно пътуване през уикенда или за ежедневно придвижване до работното място. 

Наситения, висококачествен звук е запазена марка на Walkman®. В  режим ClearAudio+ музиката звучи по начина, по който е създадена да бъде слушана – с чист стерео звук, кристално ясни високи честоти и мощен бас без изкривяване. Широка гама звукови технологии от Sony, сред които Clear Bass, Clear Stereo и Clear Phase, подобрява звуковото изживяване. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine – Инструмент за цифрово подобряване на звука) възстановява онези деликатни високочестотни детайли, които се губят при слушане на силно компресирани цифрови музикални файлове. Уникалната за Sony VPT (Virtualphones Technology – технология виртуални слушалки) добавя още едно измерение към звуковото изживяване, пресъздавайки автентичната атмосфера на студио, клуб или концертна зала. 

Предоставените в комплекта слушалки тапи дават възможност на мощното цифрово шумопотискане да премахне до 98% от околния шум. 

За първи път моделите Walkman® от серия E позволяват да се възпроизвеждат музикални файлове в популярния FLAC формат, разширявайки още повече вашите възможности за слушане. 

Великолепният звук на Walkman® се допълва от не по-малко изкусителния външен вид на устройството. 

Walkman® E380

Цветните и компактни модели Walkman® от серията E380 предоставят възможност на начинаещите и на опитните меломани да се запознаят с легендарния звук на Walkman®

С помощта на Clear Bass се чуват удовлетворяващо ниските честоти без изкривяване, а Clear Stereo, ясно разделя левия и десния канал. Dynamic Normaliser намалява внезапни неочаквани пикове в силата на звука между песните, в режим на произволно подреждане. 5-лентов еквалайзер с предварително зададени настройки и такива по избор, позволяват фина настройка на звука според предпочитанията.

Ярък и ясен LCD екран позволява гледане на снимки и видео клипове, както и да слушане на FM радиостанции. До 30 часа възпроизвеждане на музика с едно зареждане на батерията дава достатъчно време, за забавления по време на дълги пътувания. 

Новите Walkman® видео MP3 плейъри NWZ-E580 и NWZ-E380 от Sony ще влязат в продажба на българския пазар в края на месец август. 

Walkman® серия E: по-важни технически характеристики

 

Серия NWZ-E580

Серия NWZ-E380

Капацитет на паметта

NWZ-E584: 8GB

NWZ-E585: 16GB

NWZ-E383: 4GB

NWZ-E384: 8GB

Обем (брой песни)*

NWZ-E584: 1800 песни

NWZ-E585: 3700 песни

NWZ-E383: 950 песни

NWZ-E384: 1950 песни

Екран

2 инча (5.1 см)

1.77 инча (4.5 см)

Аудио файлови формати

MP3, WMA (без DRM защита), Linear PCM, AAC, HE-AAC, FLAC, Apple Lossless

MP3, WMA (без DRM защита), AAC-LC, Linear PCM

Видео файлови формати

AVC, MPEG4, WMV 9

WMV 9

Време за пълно зареждане

Приблизително 4 часа

Приблизително 2 часа

Живот на батерията

77 часа аудио възпроизвеждане**

14 часа видео възпроизвеждане***

30 часа аудио възпроизвеждане**

4 часа видео възпроизвеждане****

Приложени слушалки

Шумопотискащи MDR-NC31

Тип тапи MDR-E804YLA

Размери (W x H x D)

42.1 x 92.1 x 8 мм

43.4 x 87.7 x 9.9 мм

Тегло (без приложените слушалки)

49 г

52 г

* Предполага аудио възпроизвеждане в MP3 формат при скорост 128kbps, дължина на песента 4 мин.

** Предполага аудио възпроизвеждане в MP3 формат при скорост 128kbps

*** Предполага видео възпроизвеждане в MPEG4 формат при скорост 384kbps

**** Предполага видео възпроизвеждане в WMV9 формат при скорост 384kbps