Начало Автомобили Subaru представи изцяло новите Impreza и XV

Subaru представи изцяло новите Impreza и XV

118
0

Subaru Europe, европейският филиал на SUBARU CORPORATION, представя изцяло новият модел Subaru Impreza като европейска премиера на 67-то международно автомобилно изложение във Франкфурт. Освен това Subaru представя моделa Forester с EyeSight технология за подпомагане на управлението и обновения Levorg, оборудван с нови технологии за безопасност.

Така вече Subaru предлага 5 модела* 1 от гамата си, оборудвани с технологията EyeSight. Показан e и спортният седан на Subaru WRX STI с освежения си обновен облик. Новият модел Subaru XV, представен през тази година в Женева и първи модел в Европа, конструиран на новата глобална платформа на Subaru, също присъства във Франкфурт.

Новият компактен автомобил предлага характерното за Subaru забавление при шофиране, цялостна безопасност и устойчивост над средната. Новият модел Impreza е създаден на новата глобална платформа на Subaru (SGP). Автомобилът предлага значително подобрение на здравината на корпуса и шасито, безпрецедентни нива на удоволствие от шофирането, пъргавост, защита от произшествия и комфорт при шофиране.

Оборудван с двигател Subaru BOXER, Система за симетрично задвижване на четирите колела (Symmetrical AWD) и технология EyeSight за подпомагане на управлението като стандартно оборудване, новият модел Impreza ще се предлага в Европа с 2.0-литров 4- цилиндров боксер двигател с директно впръскване на горивото и 1.6-литров 4-цилиндров боксер двигател*2. По-лека, подобрена вариаторна трансмисия Lineartronic осигурява по- добро ускорение и по-изострени динамични качества.

Забавният за шофиране Subaru XV съчетава смел нов дизайн и висококачествено шаси за мултифункционалност на пътя и извън него. Новата платформа, заедно с двигателя Subaru BOXER, Symmetrical AWD и технологията EyeSight за подпомагане на управлението, предлагат по-добри нива на динамика при шофиране, безопасност, способности и комфорт. Новият Subaru XV ще се предлага на европейските пазари с изцяло нова версия на 2.0- литровия 4-цилиндров боксер двигател с директно впръскване на горивото и 1.6-литров 4- цилиндров боксер двигател. Преработената трансмисия Lineartronic вече се предлага стандартно с X-Mode, управляем от водача, за да осигури още по-добро управление на колелата при хлъзгави повърхности и стръмни склонове.

Forester модел 2018 вече се предлага с високо оценената технология EyeSight за подпомагане на управлението, осигуряваща изключителни превантивни функции за безопасност. Forester добавя към подобреното си ниво на сигурност и Side View Monitor, камера, монтирана в страничното огледало на пътника, която помага на водача да маневрира в различни ситуации при лоша видимост, например при близко движение до обекти.

Levorg модел 2018 е оборудван с най-съвременните технологии за безопасност на Subaru: предния и задния изглед на автомобила, повишавайки видимостта, за предотвратяване на сблъсъци. Освен това Levorg е оборудван с LED предни светлини, които осветяват завоите, като автоматично насочват светлинния сноп в зависимост от положението на волана. Levorg вече разполага с по-стилен екстериор и интериор. Автомобилът съчетава своя уникален и отличителен динамизъм на спортно комби с практичността на сигурна семейна кола.

Обновен, за да подобри цялостното усещане за шофиране, моделът WRX STI разполага с подобрена 6-степенна ръчна трансмисия и преработен централен диференциал – MultiMode Driver-Controlled Centre Differential (DCCD). Комбинацията от новите високоефективни спирачки Brembo* 3 със 6 бутала и новите перфорирани спирачни дискове предоставя на WRX STI по-добри възможности за спиране. Интериорът и екстериорът са обновени. Предната част е с актуализирана предна решетка, която увеличава спортното, агресивно излъчване на WRX STI.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.