Начало Автомобили Subaru XV ще бъде представен на автосалона в София

Subaru XV ще бъде представен на автосалона в София

225
0

Субару Италия, официалният представител на Subaru за България, ще представи изцяло новия модел Subaru XV като премиера за България на Автомобилен Салон София 2017. Дни след представянето им на изложението във Франкфурт, ще бъдат предложени и следните автомобили от моделна година 2018: спортната икона на Subaru – WRX STI с освежения си облик, обновения Levorg, с нови технологии за безопасност, и динамичния Forester XT. На щанда на Subaru ще присъства и успешният флагман на марката – Outback.

Изцяло новият модел Subaru XV

Новият SUBARU XV съчетава смел нов дизайн и висококачествено шаси за мултифункционалност на пътя и извън него. Новата глобална платформа на Subaru (SGP), заедно с двигателя Subaru BOXER, Symmetrical AWD и технологията EyeSight зa подпомагане на управлението, предлагат по-добри нива на динамика при шофиране, безопасност, способности и комфорт. Новият SUBARU XV се предлага с изцяло нова версия на 2.0-литровия 4-цилиндров боксер двигател с директно впръскване на горивото и 1.6-литров 4-цилиндров боксер двигател. Преработената трансмисия Lineartronic вече се предлага стандартно с X-Mode, за да осигури още по-добро управление на колелата при хлъзгави повърхности и стръмни склонове.

WRX STI 

Обновен, за да подобри цялостното усещане за шофиране, моделът WRX STI разполага с подобрена 6-степенна ръчна трансмисия и преработен централен диференциал – MultiMode Driver-Controlled Centre Differential (DCCD). Комбинацията от новите високоефективни спирачки Brembo* със 6 бутала и новите перфорирани спирачни дискове предоставя на WRX STI по-добри възможности за спиране. Интериорът и екстериорът са обновени. Предната част е с актуализирана предна решетка, която увеличава спортното, агресивно излъчване на WRX STI.

Levorg

Levorg модел 2018 е оборудван с най-съвременните технологии за безопасност на Subaru: Smart Rearview Mirror*, интелигентно огледало за обратно виждане, камери*, проектиращи предния и задния обзор на автомобила, повишавайки видимостта, за предотвратяване на сблъсъци. Освен това Levorg е оборудван с LED предни светлини*, които осветяват завоите, като автоматично насочват светлинния сноп в зависимост от положението на волана. Levorg вече разполага с по-стилен екстериор и интериор. Автомобилът съчетава своя уникален и отличителен динамизъм на спортно комби с практичността на сигурна семейна кола. 

Forester

Forester е SUV бестселърът на Subaru в Европа с повече от 300 000 продажби от пускането си на пазара през 1997 г. Моделът за 2018 г. вече се предлага с водещата технология за подпомагане на управлението EyeSight*, осигуряваща изключителни превантивни функции за безопасност. Forester добавя към подобреното си ниво на сигурност и Side View Monitor* – камера, монтирана в страничното огледало на пътника, която помага на водача да маневрира в различни ситуации при затруднена видимост или при близко движение до обекти.

Outback

Шлифованият и изтънчен дизайн на Outback отговаря на неговото отлично удобство при управление и комфорт, а мускулестият и здрав външен вид се отличава с възможности да достигне навсякъде.