Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Сутил се извини за инцидента в шанхайски нощен клуб

Сутил се извини за инцидента в шанхайски нощен клуб

51
0
Адриан Сутил

Инцидент с Адриан Сутил в нощен клуб в Шанхай стана известен през последните дни. Пилотът на Форс Индия влязъл в пререкание с главния изпълнителен директор на Гении Кепитъл Ерик Лукс по време на парти по случай победата на Люис Хамилтън в Гран при на Китай. Той призна, че е имало спор, но бе категоричен, че опонентът му не е пострадал сериозно и историята няма нищо общо с Формула 1.

Бях на събитието като частно лице. Друг човек пострада заради мен, но бе напълно неумишлено. Съжалявам за случилото се и се извиних. Всичко това обаче няма нищо общо с F1, нито с работата ми като пилот в спорта, така че се надявам да ме разберете – няма да отговарям на никакви въпроси, свързани с това – обясни немският състезател.

От Рено, които са собственост на Гении Кепитъл, потвърдиха, че знаят за инцидента, но нямат подробности.

Отборът не е в позиция да прави коментари, тъй като става дума за частен случай между Ерик и другия човек – заяви говорител на тима.

По врата на Лукс били забелязани белези, когато се появил в падока на Истанбул парк през миналия уикенд, което явно е провокирало раздухването на историята.