Начало Автомобили Обновена SUV гама и атрактивни AMG модели на щанда на Mercedes на...

Обновена SUV гама и атрактивни AMG модели на щанда на Mercedes на автосалона

286
0

Mercedes-Benz е от марките с традиционно силно присъствие като и тази година оторизираният дистрибутор на немската автомобилна компания у нас – Силвър Стар представя най-атрактивните модели от премиум сегмента. Това е второ участие на компанията на изложението и то определено е забележително. Показани са 9 нови автомобила, появили се на пазара в последните 12 месеца.

Своята премиера на българския пазар чества флагманът в SUV сегмента GLS

Внушителният всъдеход демонстрира увеличени размери, нови опции за пътуващите на втори и трети ред седалки, както и абсолютно променено излъчване на интериора. Редом до него марката показва новия GLE с 6+1 места, фейслифт версиите на популярните у нас GLC SUV и GLC Coupé, както и празнуващата 40 години икона G-Class. Обновяването на гамата е почти напълно завършено и се очаква в близките месеци към нея да се присъединят следващото поколение GLA и изцяло новият 7-местен компактен GLB.

Освен всъдеходите на щанда на Mercedes-Benz в зала 3 могат да бъдат видяни младежките CLA и A-Class седан. Те са рекордьори в класа си по коефициент на челно съпротивление. Освен това са показани и последните попълнения към гамата премиум компактни автомобили, които са оборудвани с почти изцяло създадената в България система MBUX.

Посетителите на автосалон мога да видят още GT 4-Door Coupé, спечелил сърцата на почитателите на високоскоростните приключения. На щанда е и уникалният GT R Pro – представител на ограничената серия от 750 автомобила.

В допълнение на богатата гама от премиум автомобили от Силвър Стар тази година има и много активности на своя щанд. Гостите ще могат да участват в интерактивни игри, обвързани с бранда Mercedes-Benz. Приятните изненади ще продължат през всички изложбени дни до 20 октомври.