Начало Автомобили Сузуки представиха официално новия си седан Кизаши

Сузуки представиха официално новия си седан Кизаши

398
0

Сузуки официално свалиха покривалото от новия си седан от средния клас, наречен Кизаши.

На японски това име е асоциирано с „Нещо страхотно идва“. Колата изглежда динамична и изчистена, а детайли като 18-инчовите колела и атрактивните ауспуси правят автомобила особено привлекателен.

Но докато екстериорът е стилен и примамлив, то вътрешността на модела е доста семпла и леко скучна. Стандартното оборудване почти се изчерпва със спортни седалки и връзка с iPod, а опциите включват кожен салон, подгряване на седалките, връзка с Bluetooth и 425-Ватова аудио система Рокфорд Фосгейт.

Под капака се намира 2.4-литров, четирицилиндров DOHC мотор, чиято мощност обаче все още не е обявена. Стандартно той е оборудван с 6-степенна механична скоростна кутия, но като опция се предлага и CVT трансмисия, чиято главна цел е да допринася за минимален разход на гориво. В бъдеще компанията планира и внедряването на хибридно задвижване в модела, но детайли по тази тема все още липсват.

Що се отнася до сигурността, колата е добре оборудвана, като стандарт за модела са 8 въздушни възглавници, ESC, ABS с електронно усилване и система за мониторинг на налягането в гумите.

Също така Кизаши ще може да бъде оборудван с интелигентна 4Х4 система, която може да изпраща сила към задните колела само тогава, когато шофьорът подаде команда от специален бутон на таблото.