Начало Автомобили Световна премиера на новата Mazda6 седан на изложението в Москва

Световна премиера на новата Mazda6 седан на изложението в Москва

34
0
Mazda 6

Световна премиера прави напълно новата Mazda6 седан на Автомобилното изложение в Москва 2012, което започва днес и ще продължи до 9 септември 2012 година. 

Новата Mazda6 е вторият автомобил от новото поколение модели на Mazda, който използва пълната гама от технологии SKYACTIV, както и новата дизайнерска линия KODO-“ДУХЪТ НА ДВИЖЕНИЕТО”. Освен това той ще бъде първият модел, оборудван със системата за регенериране на енергията на Mazda, i-ELOOP. Въвеждането на i-ELOOP бележи втория етап от стратегията на Mazda, включваща въвеждане на нови, опазващи околната среда технологични автомобили. Стратегията има за цел извършване на значителни подобрения в настоящите автомобилни технологии, преди въвеждането, стъпка по стъпка, на електрически устройства, които допълнително ще намалят разхода на гориво и емисиите.   

Новата Mazda6 използва в пълна степен експертния опит на Mazda в областта на технологиите и производството, включващ параметри от динамичните качества и дизайна, до опазването на околната среда и безопасността. Тя заема мястото на флагман в новото поколение модели на Mazda и създава усещане на стил, чувство на лукс, комфорт и престиж, очаквани от автомобил от този сегмент. Едновременно с това предлага удоволствие от директното и прецизно управление, като съществен елемент от стратегията на Mazda. 

Моделът, който ще бъде представен на автомобилното изложение в Москва е седан, спецификация за руския пазар, оборудвана с бензинов двигател SKYACTIV-G 2.0 с директно впръскване и шестстепенна автоматична тарнсмисия SKYACTIV–DRIVE.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.