Начало Автомобили Тотал България с нов изпълнителен директор

Тотал България с нов изпълнителен директор

58
0

След големия успех, който постигна за Тотал България през последните четири години, изпълнителният директор на компанията Габриел Мулен напуска България в края на месец март. Той предава управлението и бъдещото развитие на филиала на Тотал на Нордин Мокрани, който ще го замени на поста изпълнителен директор на Тотал България и ще продължи предходната политика на управление.

„Добрите резултати на Тотал България се дължат на талантливия екип и подходящата стратегия за развитие на маслата Тотал. Успяхме да се развием не само на пазара с масла за леки автомобили, където достигнахме първите места сред предпочитаните марки, но и в тежкотоварния сектор, разработихме и цялостни решения за определени индустрии. Убеден съм, че Нордин Мокрани, който е добър бизнес мениджър, ще внесе своя опит и практика в Тотал България. Тези четири години в България бяха вълнуващи за бизнес и лични преживявания, за мен и моето семейство, които винаги ще помним.“, коментира Мулен.

„Много съм щастлив, че ставам част от този динамично развиващ се филиал и приемам предизвикателството да поддържам развитието, което Габриел Мулен е започнал. Очарован съм от високата ангажираност и техническите умения на екипа. Продължаваме със стратегията на Тотал, с която целим да сме предпочитаната марка масла в България. Филиалът тук ни позволява да бъдем близо до пазара, нашите регионални и международни клиенти, което прави възможно да ги обслужваме още по-добре. Ще продължим да инвестираме в маркетинг, в локални подобрения, както и в изграждане на регионални партньорства. Също така, можем да разчитаме и на богатата гама висококачествени продукти и иновативни услуги, с които да постигнем още по-голям успех за компанията.“, добавя новият изпълнителен директор Мокрани.

Тотал се стреми да подбира и обучава кадрите си, за да допринася за развитието на компанията. Добър пример за това е Нордин Мокрани, който е започнал кариерата си с изграждането на един от най-преуспелите филиали за масла в Африка – Тотал Алжир, след което заема няколко поста в централата на Тотал в Париж, преди да бъде избран за изпълнителен директор на филиала у нас.