Начало Автомобили Три награди за Renault на Международния автомобилен фестивал 2016

Три награди за Renault на Международния автомобилен фестивал 2016

96
0

Renault получи три големи награди, включително за „Най-красив автомобил на годината – 2015“ за Renault Talisman, на 31-вия Международен автомобилен фестивал в Париж.

„Бих искал да благодаря на всички, които са гласували онлайн за Renault Talisman, нашият нов представител в D-сегмента. Talisman е комбинация от смели и динамични линии, които представят новата идентичност на марката Renault и безпрецедентно удоволствие от шофирането благодарение на технологиите Multi-Sense и 4control. Renault е единственият автомобилен производител, който предлага тези технологии в това ниво на гамата“, подчерта Майкъл ван дер Санде, старши вицепрезидент „Маркетинг”.

Talisman, елегантният седан на Renault, който предлага напреднали технологии като системата Multi-Sense, която позволява на шофьорите да избират между пет различни режима на шофиране и атмосфера в купето. Multi-Sense също координира системата 4control, която комбинира четири завиващи колела и регулируемо окачване.

Старши вицепрезидентът на Renault („Корпоративен дизайн”) Лоранс ван дер Акер получи Гран при за дизайн. Наградата идва след една изключително вълнуваща година по отношение на нови модели с лансирането на новия Espace, Kadjar, Talisman и новият Megane.

„Награди като тази ни окуражават да продължаваме да следваме нашата стратегия за дизайн. Подписът на марката – „Passion for life” – онагледява промяната в отношението към дизайна, която бе представена през 2012. Бих искал да благодаря на журито за честта да получа „Гран при за дизайн“. Това е чест, която споделям с моя екип, продуктови мениджъри и инженери. Това са хората, които помагат да превърнем нашите мечти в реалност за клиентите на Renault”, сподели Ван дер Акер.

Накрая, но не на последно място, Renault спечели наградата в категорията „Рекламен клип“ с кампанията за новия Espace „Make your time great”, с участието на Кевин Спейси, който показва как трябва да се управлява времето.

„Изключително горди сме, че получихме тази награда“, добави Майкъл ван дер Санде, старши вицепрезидент „Маркетинг”. „Много сме доволни от успеха на тази кампания, която олицетворява нагледно амбициозните цели на Renault. Новият Espace бележи истински пробив по отношение на стил и концепция, така че искахме да отразим тази промяна чрез начина по който ще лансираме модела. Кевин Спейси [звезда в сериала „Къща от карти“] избира своите рекламни партньорства с особено внимание, затова беше изключителна новина за нас, че се съгласи да участва в историята, която развихме за новия Espace. Той взе активно участие в кампанията, включително връзка с феновете и последователите в социалните медии.”

Международният автомобилен фестивал продължава до 31 януари с изложба на концептуални автомобили в хотел National des Invalides в Париж.