Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 ТАГ Хойер продължават партньорството си с Макларън

ТАГ Хойер продължават партньорството си с Макларън

45
0

От тима на Макларън Мерцедес удължиха партньорството си със своя дългогодишен партньор ТАГ Хойер. Спонсорските отношения помежду им са едни от най-дългите от този тип във Формула 1, като ТАГ Хойер започват да рекламират посредством Макларън през 1985 година.

Шефът на Макларън Мартин Уитмарш коментира: „Да обявим удължаването на това партньорство, което е просперирало в продължение на 25 години, не само говори много за близките отношения, които съществуват между ТАГ Хойер и Водафон Макларън Мерцедес, но също така говори и за атрактивността, силата и постоянството, които предлагаме на всички партньори във Формула 1.“

Ние споделяме една страст към прецизните технологии, като измерваме живота във Формула 1 с хронометър, така че дългото и проспериращо партньорство, на което се радваме с ТАГ Хойер, е напълно естествено.

Президентът и изпълнителен директор на ТАГ Хойер Жан-Кристоф Бабин допълни: „Ние в ТАГ Хойер сме доста горди, че не само можем да погледнем назад към едно изключително успешно 25-годишно партньорство, но можем да продължим да споделяме визията си заедно и в бъдеще.