Начало Списание Тайните в RB12

Тайните в RB12

48
0

Октомврийският брой е вече на пазара. Ето и основните акценти в него:

 

След разочароващия сезон през 2015 г. Ред Бул отново играе водеща роля във Формула 1. През тази година колата им е така добра, че темпото й се следи от всички. Отборът внимателно анализира всичко и в крайна сметка еволюиралите идеи на Ейдриан Нюи направиха така, че всъщност, без задвижващата система да е променена чак толкова радикално, RB12 се оказа по-бърза отпреди година с най-малко 6 км/ч на всяка права!

 

Паоло д’Алесио разкрива още любопитни подробности за болида на екипа от Милтън Кийнс в специален материал в новия брой на списание ClubS1 (198). Карлос Сайнц пък разказва в ексклузивно интервю за това защо е избрал Формула 1 пред ралитата, в които баща му постигна толкова успехи.

 

В изданието ще откриете любопитни истории за спортния шеф на Мерцедес Тото Волф. Д’Алесио ни връща и към историята на F1 от десетилетието, започнало с шампионската година на Деймън Хил. Друг материал разказва именно за историята на англичанина от 1996 г. и борбата му да излезе от сянката на легендарния си баща Греъм Хил.

 

Наред с репортажите за три надпревари в Гран при – в Сингапур, Малайзия и Япония – в списанието са отразени началото на третия сезон във Формула Е, както и идването на един изключително вдъхновяващ автомобил в София – невероятният Bloodhound SSC.