Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Тайсен и никога не състоялия се боксов мач…

Тайсен и никога не състоялия се боксов мач…

96
0

В традиционното интервю на сайта formula1.com Марио Тайсен отговаря на въпроси на читатели. Сред отговори на въпросите можем да разберем че една от мечтите на шефа на отбора на BMW Sauber е да обиколи с лодка норвежкото крайбрежие и че парите променят всичко „някои неща в позитивен други в негативен аспект”.
Сред най-интересните въпроси е една интересна история, която дори се появи в медиите свързана с германските пилоти на тима Хайдфелд и Фетел. Според „достоверни източници” двамата се били сбили по време тестове в Бахрейн.
„Според това, което бяха изписали в булевардната преса, аз съм прекъснал боя с як вик след като двамата вече били нокаутирали Ален Прост, който се бил опитал да ги разтърве”, обяснява Тайсен. „За съжаление обаче Ален въобще не бе в Бахрейн, още по-малко в нашия бокс. И такъв двубой, освен на пистата никога не се е състоял.”
Фетел замени Кубица в Гран при на САЩ и тогава имаше възможност да премери силите си с Хайдфелд на пистата. Резултата отдавна е ясен. В дебюта си в Гран при Фетел записа точка класирайки се осми, а Хайдфелд не завърши състезанието заради проблем с хидравличната система на болида си.