Начало Лайфстайл Тамара Екълстоун изхвърли гаджето си заради секс касета, която получи от баща...

Тамара Екълстоун изхвърли гаджето си заради секс касета, която получи от баща си

342
0
Джеймс Стънт,Омар Хаями,Петра Екълстоун,Тамара Екълстоун

Дъщерята на Бърни Екълстоун Тамара изхвърли гаджето си Омар Хиями заради секс касета. Скандалът се вихри от няколко дни по страниците на британските таблоиди, които разкриват все повече пикантни подробности. Самата Тамара призна пред английския Сън, че не е правила с бившия си вече приятел секс в продължение на повече от година и я мъчели съмнения, че той я отблъсква в леглото, тъй като й изневерява.

28-годишната Екълстоун изрита 38-годишния брокер от дома си, след като видяла касета, на която той е с друга жена.

Той не проявяваше интерес към мен в сексуално отношение през последната година. Имаше моменти, в които се чудех какво да направя, дали да не започна диета, за да отслабна. Това бе единственият проблем във връзката ни. Караше ме да се чувствам зле, да искам да ходя на фитнес – обясни Тамара. – Казваше, че било от стрес, огромно натоварване в работата, не му било до секс. Всичко останало бе перфектно. В началото нещата си бяха наред, но през последната година определено се промениха. Отдадох го на факта, че всичко е циклично и реших, че ситуацията ще се нормализира. Една връзка трябва да е повече от секс. Бях щастлива във всеки друг аспект. В ретроспекция обаче се оказах глупачка, защото бяхме заедно две години и половина, не 20.

Тамара получила писмо на електронната си поща преди три месеца с твърдение, че съществува секс касета с приятеля й. Тя не обърнала внимание, но преди няколко дни Бърни я повикал в офиса в Найтсбридж. Майка й Славица също била там. Екълстоун пуснал касетата на дъщеря си, която останала потресена от видяното.

Омар опитал да заяви, че записът е снимана далеч преди двамата да станат двойка. Тамара обаче разпознала две гривни на Картие (за по 30 000 паунда), която му подарила в началото на връзката им.

Едната беше от жълто злато и му я взех в началото. Тази от бяло злато му подарих преди година. Затова знам, че видеото е от времето, когато живеехме заедно и спяхме в едно и също легло всяка вечер. Няма как записът да е отпреди да ме срещне. Обадих се на Петра (сестра й – б.р.) и тя се изсмя, помисли, че е шега. Но виждайки всички ни, пребледня като платно. Омар първо отрече, после си призна. Изпратих нещата му в дома на родителите му – допълни Тамара.

Тя казва още в интервюто си за Сън, че е благодарна, че двамата не са стигнали дотам да имат дете или да се оженят. Освен това му е оставила споменатите гривни, два часовника Ролекс на обща стойност 82 000 паунда и Рейндж Ровър за 76 000 британски лири. Освен това му е върнала Бентли-то (за 123 000 паунда), което й подарил Хиями.