Начало Автомобили Техарт пуснаха нови тунинг компоненти за ревизираното Порше 997

Техарт пуснаха нови тунинг компоненти за ревизираното Порше 997

227
0

Техарт винаги са били една от най-успешните тунинг-фирми, занимаващи се с доработката на модели Порше и затова за никого не е тайна, че те реагират най-бързо и успешно на всяка промяна по даден модел, идващ от немската компания.

Малко след като моделите 997 S и 997 4S бяха подложени на лека ревизия, Техарт са готови с нов пакет за увеличаване на мощността им, състоящ се от напълно нова изпускателна система и нов софтуер за ECU-то на двигателя, които допринасят за увеличаване на мощността с 35 к.с. или до общо 420 „коня“.

Изпускателната система има два комплекта колектори от неръждаема стомана със спортни катализатори и два хромирани ауспуха, пред които е поставена клапа, регулираща се електронно. Тази клапа позволява шумът от ауспусите да бъде контролиран в зависимост от околната среда.

Този пакет естествено ще се предлага със сертифицирания от TÜV Аерокит I на компанията, предназначен за модела 997, който е обстойно тестван във въздушен тунел. Той предлага доста по-добро аеродинамично притискане и включва преден спойлер, странични престилки, малък спойлер за покрива и солидно, регулируемо задно крило.