Начало Автомобили Тех-Ко празнува 20 години успешно развитие

Тех-Ко празнува 20 години успешно развитие

154
0
Тех-Ко

Тех-Ко празнува през настоящия месец юни 20 години от своето основаване. По този повод компанията организира специално изложение. Събитието ще се състои на 13 и 14 юни в Интер Експо Център, като вратите и в двата дни ще бъдат отворени от 9 до 18 часа, а входът е свободен.

Концепцията на изложението „Тех-Ко 20 години“ е позната по света като „Home fair”, тоест компанията-домакин представя марките и продуктите, които са част от портфолиото й. Екипът на Тех-Ко е амбициран да подготви мащабно събитие, което да привлече хиляди професионалисти и фенове.

На площ от над 3 000 кв.м. гостите ще могат да видят на живо най-модерните технологии в света на автомобилните части, представени от водещи световни производители. Сред изложителите ще бъдат утвърдени лидери в бранша като Tenneco Automotive с брандовете си Monroe и Walker, лидера в производството на смазочни продукти Repsol, TRW, Gates, Delphi, FEBI, Federal Mogul, Elring, ContiTech и много други партньори, както и изключително атрактивен собствен щанд на Тех-Ко.

Освен изложбената част ще има и богата развлекателна програма. Всички посетители ще могат да се включат в томбола с награди, предоставени от домакина и изложителите. Почитателите на силни усещания ще могат да изпробват уменията си на няколко автомобилни симулатори. На всеки кръгъл час ще има специално шоу, в което участниците ще отговарят на въпроси от света на автомобилизма с нарастваща трудност.

Тех-Ко е водещ доставчик на резервни части и смазочни материали в сектора за след продажбено обслужване на автомобили в България. Компанията дистрибутира продукти на над 50 водещи световни производители. Създадена през 1994 г., днес компанията е с лидерски позиции на пазара с 35 клона в 23 големи града на страната. Централния офис се намира в гр. София, където е изградена модерна складова база с ТИР терминал и център за обслужване на клиенти. В компанията работят над 400 квалифицирани служители.