Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Технически проблеми в Ред Бул

Технически проблеми в Ред Бул

53
0

Няколко технически проблема повлияха на представянето на Ред Бул в свободните тренировки за Гран при на Малайзия. От екипа упорито твърдят, че няма нищо сериозно и не се притесняват. Напрежението в отбора обаче е сериозно, след като и двата старта от началото на сезона бяха загубени, след като Себастиан Фетел печелеше квалификациите и водеше в състезанията. Днес немският пилот даде второ време в следобедната сесия, но не бе 100% доволен от представянето си.

– Имах някои малки грижи днес, нищо сериозно. Мисля обаче, че колата може да е малко по-бърза. Макларън и Мерцедес изглежда вървят добре, а Ферари са с прилично състезателно темпо, така че ще трябва да видим ние къде сме. Това трасе е едно от по-трудните – бе коментарът на Фетел.

Съотборникът му Марк Уебър загуби почти цялата втора тренировка заради повреда на двигателя, прекратила предсрочно програмата му.

– Болидът вървеше доста добре и в бързите секции, и в нискоскоростните криви. Не е хубаво да загубиш мотор, но на нас ни се случи. Хубаво е, че Фетел е напред, където очакваме да е. Щеше да е добре да покарам с меките гуми днес, но това остана за утре – разочаровано заяви австралиецът.