Начало Автомобили Тестове на електрическото Twizy и F1 игра на щанда на Renault на...

Тестове на електрическото Twizy и F1 игра на щанда на Renault на автосалона

77
0

Ежедневни тестове на електрическото автомобилче Twizy и F1 игра за феновете на автомобилния спорт са сред атракциите на щанда на Renault на Автомобилен салон София 2013. Две са електрическите коли, които компанията лансира на изложението – Twizy и Kangoo Z.E.

Twizy отбелязва нова ера за електромобилите. Със своите ултракомпактни размери – дължина 2,34 и широчина 1,24 метра – той може да се побере и в най-тесните ниши за паркиране, а с ускорение едва шест секунди от нула до сто километра в час е и извънредно пъргав. Този модел е идеално решение за проблемите на градската мобилност и идва на пазара точно в подходящия момент – също както преди години емблематичните за нас Twingo и Espace – каза по време на официалното представяне на щанда на Renault г-н Рафал Валентинович, изпълнителен директор на Рено-Нисан България.

100% електрическото Twizy ще бъде на разположение за тест драйв в рамките на салона. Две Twizy са паркирани на соларната зарядна станция пред Интер Експо Център, където традиционно се провежда изложението. Тестовете се провеждат всеки ден между 12:00-13:00 и 18:00-19:00 часа.

Друга атракция на Renault пък е организираната на щанда игра за феновете на спортните автомобили, голямата награда за която е посещение на Гран при на Италия от Формула 1 на 7 и 8 септември тази година. Посетителите трябва да попълнят формуляр, а тегленето на печелившия ще се извърши на 28 юни 2013 г.

Други атрактивни премиери за България на щанда на Renault са Captur и Clio IV R.S. Самата зона на компанията е разделена на четири тематични зони, акцентиращи върху основните предимства на марката: Zero Emission (Z.E.) (Twizy & Kangoo Z.E.), Business (Fluence & Grand Scenic), Renault Sport (R.S.) (Twingo R.S. & Clio R.S.) и Passion (Clio & Captur).

По повод на Автомобилен Салон София, Renault създаде специално промоционално предложение за финансов безлихвен лизинг за всички модели Renault. До 30 юни, 0% лихва, фиксирана за целия период на договора, очаква всички клиенти на марката. Допълнително Renault подарява отстъпка от цената на автомобила. Атрактивната оферта е допълнена от ексклузивно тарифа за Renault Каско – 4% за целия период.