Начало Автомобили Връчиха международните награди за Автомобили за работа 2020 в България

Връчиха международните награди за Автомобили за работа 2020 в България

514
0
Автомобили за работа 2020
Международните награди за Автомобили за работа 2020 в България

Връчиха международните награди за Автомобили за работа 2020 в България. Мото Пфое и Силвър Стар Моторс получиха престижните награди Камион на годината, Ван на годината и Международна награда за пикап. Призовете връчиха българските представители в международните журита на представителите и вносители на отличените марки у нас на специална гала-вечер в Рейнбоу Плаза.

Международните призове Камион на годината 2020, Ван на годината 2020 и Международна награда за пикап 2020 бяха обявени и връчени на производителите на специални церемонии през ноември 2019 г. в Лион по време на международното изложение Solutrans.

Международен камион на годината 2020

С наградата Международен камион на годината 2020 е отличен новият Mercedes-Benz Actros. Статуетка и плакет в България получиха Ролф-Юрген Заерле – главен изпълнителен директор на Силвър Стар Моторс и Александър Бабанин – изпълнителен директор на Силвър Стар Моторс, генерален дистрибутор на Mercedes-Benz за България.

Международен ван на годината 2020

Гамата Ford Transit Custom Hybrids е отличена с наградата Международен ван на годината 2020. Наградата в България получи Калина Мечкова, PR и маркетингови комуникации за Ford в Мото Пфое, официален вносител на Ford за България.

Международна награда за пикап 2020

Новият Ford Ranger е носител на Международната награда за пикап 2020. Трофеят бе връчен на Калина Мечкова, PR и маркетингови комуникации за Ford в Мото Пфое, официален вносител на Ford за България.