Начало Lifestyle Томбола с награди очаква клиентите на Benzin.bg

Томбола с награди очаква клиентите на Benzin.bg

1437
0

Нова инициатива на Benzin.bg е томболата, която ще продължи до края на 2020 година или до изчерпване на наградният фонд от над 50 000 лв. Всеки регистрирал своята Family карта, предназначена за физически лица, ще има възможността да спечели награда. Сред наградите има: 1) заредени с различна сума карти за гориво Benzin.bg, допълнителни карти с осигурена безплатна доставка или комплекти, съдържащи брандирани артикули на марката.

От старта си през 2014 година, Benzin.bg се превърна в един от най-големите търговци на горива на дребно. С картите за зареждане на гориво може да се зарежда в няколко вериги бензиностанции. Проектът е дело на „Мотобул“ ЕАД, част от „Еврохолд България“ ЕАД и е пример за корпоративно предприемачество.

Потребителите на Benzin.bg вече ще се радват не само на разнообразие от отстъпки за горива, но и на сигурни награди, участвайки в томболата. Единственото, което е необходимо да направят е да регистрират своята карта към профила си в уебсайта на Benzin.bg и да завъртят дигиталното „колело на късмета“.

А тези, които все още не притежават Family карта, могат да я заявят към картовия отдел на отзивчивия екип на Benzin.bg, и след получаването и регистрирането й – да изпробват късмета си.

 

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.