Начало Автомобили Touring Sports се казва комби версията при Auris и Auris Hybrid за...

Touring Sports се казва комби версията при Auris и Auris Hybrid за Европа

995
0
Auris,hybrid,Sports,Touring

Моделът Touring Sports добавя популярния тип купе „комби“ към всеобхватнaта гама от двигатели при Auris. Следвайки aнгажимента на Toyota за подобряване на динамичните способности и качествени показатели на всеки един модел от гамата, Touring Sports и Touring Sports Hybrid ползва всички подобрения, направени в новия Auris хечбек, съчетавайки елегантен дизайн с ненадмината функционалност, богата гама двигатели и водещо в класа багажно пространство. 

Това е първият комби модел в класа, който ще се предлага и със система за хибриднозадвижване Hybrid Synergy Drive – поредното доказателство за успеха на Toyota по отношение диверсификация на прилагане на Hybrid Synergy Drive  технологията в различни класове автомобили. 

HSD системата отново комбинира 1.8 литров VVT-i бензинов двигател и електромотор, които могат да работят както абсолютно независимо, така и в комбинация, достигайки  сумарната мощност на системата от 136 к.с.. Touring Sports Hybrid се превръща в поредното абсолютно конкурентно предимство, което цели да направи хибридната гама на Toyota в България още по-мощна, по-надеждна и дори вече традиционна алтернатива за покупка на нов автомобил. Целевата аудиторията, търсеща пълен хибрид от компакния клас, но със значително по-големи багажни възможности вече има решение. 

Oсвен като пълен хибрид, Touring Sports ще предлага и богата двигателна гама – 2 бензинови и 2 дизелови, които предлагат динамичните качества и икономичността на системата Toyota Optimal Drive. Тази система включва широк спектър от механични и софтуерни подобрения, които оптимизират баланса между удоволствие от шофирането и нисък разход на гориво, и СО2 емисии. 

Новите Touring Sports и Touring Sports Hybrid ще се произвеждат в Toyota Motor Manufacturing UK, заедно с Avensis, доказвайки дългогодишния ангажимент на компанията към  европейския пазар и желанието и за допълнителни бизнес инвестиции, в името на нуждите на клиентите. 

Продуктови акценти 

  • Размери: единствената разлика – 285 мм по-широк заден надвес от Auris & Auris HybridХечбек
  • Kоефициент на въздушно съпротивление: 0.29
  • Багажно пространство: 360 литра при Auris Хечбек срещу 530 литра при Touring Sports и Touring Sports Hybrid
  • Ускорение от 0 до 100 км/ч:

– 11.2 сек при Touring Sports Hybrid

– 10.5-13.2 сек при Тouring Sports

  • Максимална скорост:

– 175км/ч при Touring Sports Hybrid

– 175-195км/ч при Touring Sports

  • Емисии на СО2:

– 88г/км при Touring Sports Hybrid

– 110-140 г/км при Touring Sports

  • Oборудване: 

Тоuring Sports Hybrid: едно ниво на оборудване, базирано на ниво Fancy при Аuris Hybrid хечбек; Auris Hybrid Touring Sports се предлага стандартно с комплект за ремонт на гуми (Tyre Repair Kit), без резервна гума; с релси на покрива и преграждаща мрежа между салона и багажното пространство. 

Touring Sports: три нива на оборудване, базирани на нивата Terra-Luna-Sol при Auris хечбчек; Auris Touring Sports се предлага стандартно с преграждаща мрежа между салона и багажното пространство при Terra; преграждаща мрежа между салона и багажното пространство, релси на покрива и cruise control при Luna (без 1.4 D-4D); преграждаща мрежа между салона и багажното пространство, релси на покрива при Sol 

Условия за продажба

Моля вижте приложените ценови листи. 

Новият Toyota Auris Hybrid Touring Sports ще се предлага с традиционните програми за всички хибриди на Toyota в  в България: 

  • Безплатно техническо обслужване за 5 години или

100 000 км, гарантиращо абсолютно спокойствие и ниски разходи по поддръжката на автомобила 

  • Иновативната лизингова програма Toyota Hybrid Optimal Leasing, която ще направи Тouring Sports Hybrid достъпен дори за масовия потребител: ниска фиксирана лихва за целия срок на лизинга и възможност за срок на лизинга до 6 години 
  • 5 години гаранция 
  • Хибридната преференция от Toyota: Новият Toyota Auris Hybrid Touring Sports се предлага и с „-2500 лв хибридна преференция“. Още през 2013 от Toyota. Защото TOYOTA винаги е част от решението, в мисията си не само да създава хибриди, но и да насърчава финансово развитието на устойчива градска мобилност в България!