Начало Автомобили Toyota ще покаже две концепции на салона в Женева

Toyota ще покаже две концепции на салона в Женева

32
0
Toyota i-Road

Toyota ще покаже две контрастиращи концепции на автомобилния салон в Женева. FT-86 Open и Toyota i-Road ще са звездите на щанда на концерна, където ще се отличават още новият Auris Touring Sports и четвъртото поколение RAV4.

FT-86 Open е концепция за визията на Toyota за възможно бъдещо развитие на спечелилото редица награди спортно купе GT86. Тя ще помогне на конструкторите да преценят реакцията на потребителите спрямо идеята, както и да проведат няколко различни теста с прототипа.

Другият концептуален автомобил – i-Road – е средство за придвижване на до двама души. То е замислено като компактна, интересна кола, която да улесни пътуването в натоварена градска среда.

Auris Touring Sports вече е готов за производство и финалният му вариант също ще е в Женева. Toyota ще дадат пълна спецификация, размери и данни за новия модел, който ще се прави във Великобритания. Колата влиза в продажба по-късно през 2013 г. Концернът възнамерява да превърне Auris Touring Sports в мерило за качество на пазара на средноразмерни автомобили благодарение на съвременния му стил, отлично багажно пространство и уникалната за сегмента възможност за пълен хибрид.

RAV4 е сред най-известните SUV-ове в света. На предстоящото изложение ще е първата му поява на европейски салон, съвпадаща с въвеждането му на пазара. Моделът е изграден върху силните страни на предшествениците си, като е поставено по-силно ударение върху изискванията на модерните семейства, но без да се жертват никакви важни характеристики. Последният RAV4 предлага отличителен стил, висококачествен интериор, по-висока ефективност, подобрения в техниката, още по-добро поведение на пътя.