Начало Автомобили Toyota за трета поредна година е №1 по надеждност и качество според...

Toyota за трета поредна година е №1 по надеждност и качество според доклада на TÜV

58
0
Toyota

За трета поредна година Toyota стана марка №1 по отношение на дългосрочната надеждност и качество според доклада на TÜV за 2013 г. Цели 20 модела попаднаха в топ 10 в пет различни възрастови категории, а 29 модела бяха класирани в топ 50 на най-надеждните автомобили.

В категорията за автомобили на възраст между 2 и 3 години Toyota доминира с 4 модела сред първите 10 – Avensis, Prius, Yaris и iQ.

Toyota Prius показва най-малко дефекти в автомобилите на възраст между 4 и 5 години, следван неотлъчно от Auris и Corolla, които също показват отлични резултати с трета и четвърта позиция в тази категория.

При автомобилите на по-голяма възраст Verso и RAV4 също се представят много силно в тазгодишния доклад.

Toyota неколкократно оглавява докладите на TÜV и това отлично представяне за пореден път доказва високата надежност и дългосрочната издръжливост на автомобилите с марката Toyota.

Публикувано за първи път преди 4 десетилетия, годишното издание на TÜV, водещата немска асоциация за технически прегледи, се е превърнало в безценен наръчник за купувачите, по отношение на надеждността при дълга експлоатация и общото качество на автомобилите, които се предлагат в момента на пазара.

Голяма част от задължителните годишни технически прегледи в Германия се провеждат от различните клонове на организацията TÜV. Изданието за 2013 г. се основава на 8,11 милиона извършени реални прегледа в периода между юли 2011 и юни 2012.