Начало Moto News Triumph Trident 660 – ново измерение за почитатели

Triumph Trident 660 – ново измерение за почитатели

242
0
Triumph Trident 660
Triumph Trident 660

Изцяло новият Triumph Trident 660 поставя началото на нова глава за сегмента Triumph Roadster. Той влиза в една от най-динамичните и вълнуващи категории в мотоциклетизма в настоящия момент. Неговият дизайн, съчетан с водеща в класа технология и нов трицилиндров агрегат от 660 куб. см, представляват перфектната комбинация за новото поколение мотоциклетисти. Те могат да влязат в света на Triumph, с мотоциклет, който осигурява водеща в класа пъргавина, вълнуваща производителност, най-съвременните функции за безопасност и емблематичен и модерен британски дизайн.

Предимството на „Трите гърла“

Новият 660-кубиков трицилиндров двигател предоставя целия характер и производителност на „тройката“ в категорията със средно тегло. Агрегатът е разработен специално за Trident с 67 нови компонента и уникална богата на въртящ момент и мощност мелодия.

Най-доброто от всички светове.

Водачът на Trident ще изпита перфектния баланс на въртящ момент в ниски обороти, линейна мощност, развъртаща се от средни към високи обороти, гладка, отзивчива работа на двигателя. Резултатът е мотор, който е проектиран да комбинира ниския и средния диапазон на двуцилиндровите машини, с върховите характеристики на четирицилиндровия двигател, за да осигури голямо предимство в работата с най-доброто от всички светове.

Мощност и въртящ момент на Trident

Изцяло новият 660 трицилиндров двигател е проектиран за максимална използваемост на производителността при всекидневни условия, благодарение на перфектно балансирания си характер.

Всички мотоциклетисти, избрали Trident ще се възползват от линейна мощност и въртящ момент, с пикови стойности от 81 к.с. при 10 250 об/мин. Над 90% от максималния въртящ момент, който е на разположение в по-голямата част от оборотите, достигайки връх от 64 Нм при 6250 об / мин.

Подкодящ за категория А2

Trident се предлага съвместим с категория A2 комплект аксесоари. Конфигурацията на двигателя, съвместима с A2, ограничава пиковата мощност до 47,8 к.с. при 8750 об / мин и 51 Нм при 5250 об / мин. Дилърите могат да възстановят мотора обратно до пълна мощност, след като водачът получи пълния си лиценз.

Стилен ауспух: Отличителен „троен“ звук

Благодарение на новия стилен ауспух, Trident 660 е проектиран да бъде и новият най-добре звучащ мотор в категорията. Едностранният ауспух издава дълбок и свеж звук на двигателя, като предоставя отличителен Триумф.

Безпроблемно изпълнение

Triumph Trident има 6-степенна скоростна кутия с и крайно задвижване, оптимизирани така, че да отговарят на всички динамични възможности и надеждност на Trident. Тези характеристики са допълнително подобрени от приплъзващият съединител с асистент за потегляне с нов оптимизиран за обхват на лоста, осигуряващ леко действие за намаляване на умората на ездача. Това го прави идеален за градско каране. За още по-плавни и спортни стилове на каране, като аксесоар се предлага асистент за превключване нагоре и надолу Triumph, който позволява на водача да превключва нагоре и надолу, без да използва съединителя.