Начало Автомобили TRW разработи ново поколение ESP

TRW разработи ново поколение ESP

59
0
ESP,trw

Компанията TRW представи стабилизираща система от ново поколение EBC 460.
Освен основните си функции – ABS, контрол на тягата и система за стабилизация на движението, системата вече разполага и с други възможности, влияещи на комфорта и безопасността. Така например, новата ESP стабилизира движението с прикачно ремарке или каравана и предотвратява преобръщането на автомобила.
Освен това, тя осигурява работата на активния круиз-контрол, системата за автоматично екстремно спиране и автономно спиране в случай на пътно произшествие. Електронно-механичният модул за управление е станал по-производителен, в него е вградена по-надеждна помпа и два допълнителни датчици за налягането.
Датчиците за страничното и напречното ускорение са интегрирани директно в корпуса на новия управляващ модул на ЕВС 460, обновени са и електронните мозъци, които вече поддържат функцията на електронна ръчна спирачка.
Новата стабилизираща система ще се произвежда за базовите модификации и за най-сложните модификации на автомобилите от премиум-сегмента, както и за хибридни модели и електромобили.
Тя е стандартизирана за монтиране в модели от различни региони и ще се произвежда в Европа, Азия, Северна и Южна Америка.