Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 ТВ7 с уникална поредица за тестовете във Формула 1

ТВ7 с уникална поредица за тестовете във Формула 1

484
0

Поредица от три авторски филма преди началото на сезон 2010 във Формула 1 ще излъчи ТВ 7 в уикендите преди старта за Гран при на Бахрейн на 14 март.

Екипът на ТВ7 засне 4-дневните изпитания на новите болиди на отборите на испанската писта „Херес“, втората голяма тестова сесия преди началото на сезона и събра мненията на всички големи звезди, които ще гледаме през годината.

Какво мислят за завръщането на Михаел Шумахер и кои ще са фаворитите през сезона, както и какво пожелаха пилотите и шефовете на отборите на зрителите на ТВ7 – отговорите стартират с първия филм от авторската поредица на ТВ „Херес 2010“.

Феновете на Формула 1 ще видят ексклузивни интервюта с някои от най-важните тим босове и технически шефове преди началото на сезона – за промените в правилата, стратегията и изравняването на силите през новия сезон пред камерата на ТВ7 говорят Ерик Булие от Рено, Кристиан Хорнър от Ред Бул и Сам Майкъл от Уилямс (на снимката).

Ако не сте виждали Нико Розберг, Рубенс Барикело, Роберт Кубица, Педро де ла Роса, Камуи Кобаяши и техните колеги с микрофон на ТВ 7 в ръка, сега е моментът да го направите – първият филм е в неделя, 21 февруари от 14 часа. Следващите филми от авторската поредица ще бъдат излъчени на 28 февруари и на 07 март, отново в 14.00 часа.

  • ТАГОВЕ
  • TV7