Начало Автомобили Ути Бъчваров с нов Ford Ranger: „Душа да му е яка на...

Ути Бъчваров с нов Ford Ranger: „Душа да му е яка на този пикап“

68
0

Екипът на Ford в Мото-Пфое отбеляза по специален начин вчерашния Атанасовден, след който според народното поверие зимата постепенно си отива. В центъра на вниманието бе най-новият приятел в семейството на компанията – познатият и обичан Ути Бъчваров – ловец, рибар, готвач и много приятен събеседник. Той се присъедини към собствениците на един от най-добрите пикапи в момента, новия Ford Ranger, за да осъществява с него занапред вкусната си дейност в страната. Ути сподели, че го е избрал, тъй като харесва мъжкарски автомобили. Той е сигурен, че новият Ranger ще минава по всякакви терени и няма да се страхува да влезе дори в гората. Харесва му, че в Щатите всеки земеделец или ловец използва пикап и тази именно е колата и за него. Във връзка с проекта „Вкусната България“ сладкодумният водещ обикаля цялата страна и навърта около 50 000 км на година, затова си пожела „Душа да му е яка на този пикап“.

За Мото-Пфое пък през 2017 г. предстоят премиерите на няколко важни модела. Ще излезе новата Kuga, с която Ford вече има пълна нова SUV-гама. Новата Fiesta ще се появи в края на годината. Volvo очаква нов XC60, който е дългогодишен бестселър на марката в България и по света. При Land Rover съвсем скоро ще се появи новият Discovery 5, а при Jaguar също се очакват вълнуващи изненади.

С желание да стане първи избор за желан и доверен автомобилен партньор в България, Мото-Пфое работи по реализация на крупна инвестиционна стратегия за 2017 г. Стартира строеж и в края на годината е планирано откриване на две нови дилърства в София – премиум центрове за Volvo и за Jaguar Land Rover, които ще се намират в близост до пресичането на Северната скоростна тангента с Околовръстния път при Ботевградско шосе. При завършването на новите комплекси дилърствотото Ford в Люлин, София ще бъде качествено преустроено и ще стартира строежът на ново дилърство на компанията в Пловдив.

По отношение на корпоративната и социална отговорност Мото-Пфое ще продължи да инвестира в добри каузи за обществото. С твърда увереност в края на януари стартира четвъртият сезон на благотворителната програма #steniskanabala, която е в полза на по-нататъшното образование на абитуриентите сираци в цялата страна. През лятото ще се състои поредното издание на Дарителската програма за опазване на природното и културно наследство, с която компанията подпомага устойчивото развитие и биоразнообразието в страната.