Начало Автомобили Удължение на гаранцията за нови автомобили Шкода

Удължение на гаранцията за нови автомобили Шкода

469
0
SKODA-AUTO удължена гаранция
SKODA-AUTO удължена гаранция

Много от клиентите на ŠKODA, поради коронавирус кризата, имаха ограничени възможности да предявят своите гаранционни претенции, поради това ŠKODA AUTO предоставя на своите клиенти удължение на гаранцията, като специален жест към тях.

Удължаването на гаранцията се прилага в целия свят за всички автомобили на ŠKODA, с изключение на автомобилите, произведени в Китай или за китайския пазар. Условие за това е ŠKODA гаранцията или вече закупената разширена ŠKODA гаранция да изтича в периода от 01.03.2020г. до 31.05.2020г. Периодът на удължаването приключва три месеца след изтичане на оригиналната гаранцията или оригиналната разширена гаранция, но не по-късно от 31 Август 2020г., в зависимост от това, кое събитие ще настъпи първо.

Ограничението на пробега на разширената гаранция и други условия на ŠKODA остават в сила през цялото време на гаранцията. Ако удължаването на стандартната гаранция от ŠKODA се припокрива със старта на вече закупената разширена гаранция, то влизането в сила на закупената разширена гаранция се отлага с три месеца без допълнително заплащане.

Това удължаване на гаранционните срокове е еднократен и доброволен жест от страна на производителя, без признаване на правно задължение или ангажимент за бъдещето.