Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уебър и Фетел се срещнаха, но в присъствието на шефовете си

Уебър и Фетел се срещнаха, но в присъствието на шефовете си

53
0

Марк Уебър и Себастиан Фетел се срещнаха в базата на отбора си Ред Бул, за да изяснят помежду си какво се случи в 40-ата обиколка на Гран при на Турция, когато се удариха и загубиха двойна победа. Освен тях присъстваха шефът на екипа Кристиан Хорнер, техническият шеф Ейдриън Нюи и съветникът на Дитрих Матешиц Хелмут Марко.

Срещата е била позитивна и е сложила край на недомлъвките между състезателите, твърдят от Ред Бул.

– Отборът ни постави във великолепна позиция и за тях случилото се не бе никак хубаво. Марк и аз сме пилоти и се състезаваме. Професионалисти сме и нищо няма да промени начина ни на работа заедно. Екипът ни е страхотен, духът – много силен. Нямам търпение за Канада – заяви Фетел.

Коментарът на Уебър бе в същата насока – с препратка към отбора, но не и към конкретните отношения между него и съотборника му.

– Това е спорт, подобни неща се случват, но не бива. Съчувствам на всички в Ред Бул, фабриката и т.н. Себ и аз ще направим така, че това да не става отново и ще продължим открито да работим заедно, без проблем. Вече водихме достатъчно разговори по въпроса, нека го приключим и да се фокусираме върху Канада следващата седмица – допълни австралиецът.