Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уебър: Колата ни е бърза, защото тимът се скъсва от работа

Уебър: Колата ни е бърза, защото тимът се скъсва от работа

24
0

Според Марк Уебър, останалите отбори ще продължат да атакуват Ред Бул по всякакъв начин, докато колата на тима му е по-бърза от техните.

От Макларън и Mерцедес изразиха силното си съмнение в легалността на предното крило на болида на Ред Бул, който направо смаза конкуренцията в Унгария, но според Уебър това е нормално и просто изразява безсилието на останалите тимове да се справят с Ред Бул.

„Колата ни винаги е преминавала тестовете на ФИА. Kогато хората не харесват това, което виждат на хронометрите, те понякога си намират разни извинения.

Нашите момчета се скъсаха от работа, за да създадат кола, която да отговаря на правилата, но когато има напрежение при другите хора, те се сриват. Така седят нещата.

Някои екипи направиха едни неща, а някои екипи направиха други. Макларън измислиха F-Duct например, което е една сензационна идея и за да я постигнем и ние, обърнахме света наобратно. Това обаче няма как да не е свързано с бюджетни трудности. Но това е Формула 1.

Повече от доволни сме от това как се представя колата ни и спим спокойно през нощта. Не бива различни идеи да се наказват само защото са находчиви или да се наказват хора само защото си вършат добре работата, но винаги има нещо ново, което да извадиш от ръкава си“, смята Уебър.