Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уебър: Не трябва да се концентрираме само върху Макларън

Уебър: Не трябва да се концентрираме само върху Макларън

42
0

Според Марк Уебър отборът му трябва да се концентрира върху това да вземе надмощие над всички отбори, а не само върху борбата с Макларън.

В момента британският тим е лидер в шампионата и двамата му пилоти са на челните позиции в класирането при пилотите, но според Уебър Ред Бул трябва да се фокусират и върху това да са по-добри и от Ферари, които показаха многократно подобряване на формата си в Германия.

„Все още трябва да бием всички, тъй като все още има много точки за взимане. Не можем да кажем, че ще оставим Ферари да си правят техните неща и че ще се концентрираме само върху Макларън. Трябва да победим всички и това е планът ни за този уикенд. Той трябва да бъде добър. Не искаме да си тръгнем оттук с по-голяма разлика. Напротив, трябва да намалим тази разлика.

Мисля, че тази писта е много добра за нашата кола. Една от най-добрите за нас, според мен. Имаше само един уикенд, който не бе страхотен за Макларън, що се отнася до темпото им – този на Хокенхайм. Те имат точки, но там имаше индикация, че има още един тим, който е много силен и това е Ферари. Затова имаме още един отбор в играта.

Това естествено е добро за всички вас, а и за нас е интересно да водим битка с повече от двама пилоти. Има доста хора, които биха могли да спечелят състезанието този уикенд“, заяви Уебър пред журналистите в Унгария.