Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уебър притеснен от невъзможността да се изпробват сликовете

Уебър притеснен от невъзможността да се изпробват сликовете

21
0
Кристиан Хорнер,Марк Уебър,Ред Бул

Марк Уебър завърши десети в първата свободна тренировка, която не малка част от пилоти пропуснаха изцяло. Във втората, когато пистата започна да изсъхва австралийският пилот на Ред Бул се нареди на пета позиция изоставайки с 2,2 сек. от победителя Хамилтън. Фетел пък бе две позиции пред Уебър. Въпреки това австралиецът не се притесняваше особено от резултатите днес, защото му бе ясно, че те не са от особено голямо значение, при положение, че се очаква утре и в неделя времето да се оправи.

„Днешният ден бе ясен за всички“, обясни Уебър. „Знаехме, че ще използваме само един комплект гуми и не бе особено интересно. Свършихме известна работа, но като цяло бяхме ограничени от времето, защото се очаква времето да се оправи.

Макларън изглеждаха силни на тези смесени условия. За съжаление не успяхме да изпробваме сухите гуми. Трасето тук се нуждае от доста време, за да изсъхне. Темата със сликовете е доста интересна. Утре трябва да разберем, как се държат те с различно количество гориво. Това искахме да го свършим още днес, защото утре времето ще е ограничено.“