Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уебър признава, че е казал твърде много

Уебър признава, че е казал твърде много

22
0

Марк Уебър призна, че в изблик на ярост заради случилото се по време на състезатения уикенд във Великобритания, е казал неща, които не е трябвало да казва.

„Честно казано предполагам, че извадих прекалено много наяве пред обществеността. Казах неща, които предпочитах да не се знаят и съм напълно честен, признавайки това.

Просто не искам никакво фаворизиране. Искам всичко да е честно. Трябва обаче да се увериш, че няма никакъв насрещен вятър. Не можеш да си позволиш каквото и да било да прави нещата по-трудни за теб. В събота очевидно кръвта ми закипя от това, което се случваше. Това бе уникална ситуация, която досега никога не се бе случвала, защото никога досега не сме имали само един компонент. Решението за взимане бе много трудно, но аз бях доста разочарован от него.

Хубавото за мен сега е, че ако това се повтори – аз ще имам предимство, защото тогава Себастиан (Фетел) имаше повече точки, но сега аз съм пред него в шампионата“, обясни Уебър, който обаче не изключи подобни проблеми между него и съотборника му в Ред Бул да изникнат и в бъдеще.